Ik zoek een Neckermann hotel in Egypte

SENTIDO Mamlouk Palace Resort

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Egypte, het land van contrasten. Egypte, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand lopen. Het land van de Nijl, de piramides, Farao’s en adembenemende stranden en badplaatsen. Als je denkt het mooiste van de wereld gezien te hebben, heb je Egypte nog niet gezien. De schatten van de Rode Zee. Naast piramides, farao’s, tempels en sfinx ligt Egypte aan de  spectaculaire Rode Zee. De Rode Zee staat bekend om haar bijzondere onderwaterwereld.  De prachtige koraalriffen, planten en duizenden verschillende vissen zorgen ervoor dat één duik in deze zee jou voor altijd bij zal blijven. De Rode Zee bestaat uit glashelder en relatief warm water waardoor jouw duikervaring alleen maar mooier wordt.

Langer genieten van de zee? Boek een hotel aan de kust. Om langer van het mooie uitzicht over de zee te kunnen genieten, is het natuurlijk ideaal om een hotel aan zee te boeken. Een van de toeristische trekpleisters aan de kust van Egypte is Hurghada. Deze prachtige badplaats strekt zich tientallen kilometers uit langs de kust van de Rode Zee. Door het grote aantal toeristen, kent deze stad ook veel hotels. Wat dacht je van een all inclusive Egypte aan een prettig prijsje? Of het nu Hurghada, Luxor, Marsa Alam, Sharm el Sheikh of Taba is vertrek goedkoop all inclusive dankzij Neckermann!

(tip) Hotel SENTIDO Mamlouk Palace Resort in Hurghade Egypte

Sentido Mamlouk Palace, the place to be . Dit vijfsterrenhotel wint van alle hotels die Hurghada je te bieden heeft. Het ligt aan een privéstrand waar bezoekers gebruik van kunnen maken en nog geen halve kilometer verder staan allerlei winkeltjes, restaurants en bars. Ook het centrum is makkelijk te bereiken door middel van een shuttlebus. Vanuit deze mooie verblijfplaats kun je je uitleven in en rondom de Rode Zee.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders