Ik zoek een Neckermann hotel in Griekenland

Louis Creta Princess

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Mythen, verhalen, historie en… ja, luxe vakanties. Dat is waar Griekenland bekend om staat. Dit land kent een immens grote geschiedenis en als je ‘mythe’ zegt, zullen de meesten denken aan Grieken. Naast de geschiedenis die dit land kent, staat het ook bekend om haar prachtige toeristische plekken. Griekenland kent mooie parelwitte stranden en blauwe zeeën die je het gevoel kunnen geven dat je in een chique reismagazine gesprongen bent. Met de talloze lekkere traditionele gerechten wordt ervoor gezorgd dat je je niet druk hoeft te maken om jouw maag. Men zegt wel eens dat liefde door de maag gaat, nietwaar?

Het sprookjesachtige Kreta . Kreta is een van de meest bezochte eilanden van Griekenland. En dat is uiteraard niet voor niets. Kreta heeft prachtige stranden en staat bekend om haar gunstig klimaat. Een van de adembenemende steden van Kreta is Maleme. Een goede infrastructuur, schone stranden en een indrukwekkende geschiedenis is waar Maleme bekend om staat.  All-inclusive Griekenland: een bestemming die blijft bij Neckermann. Ontdek onze vakanties in Griekenland. Veel zon, zee, strand, en een erg rijke cultuur. Kortom heerlijk genieten. Boek aan de scherpste prijzen bij Neckermann.

(tip) Hotel Louis Creta Princess in Maleme Kreta

Louis Creta Princess, voor jong en oud. Ben je klaar om een heerlijke vakantie met je gezin te beleven? Het Louis Creta Princess biedt hier de ideale mogelijkheid voor. Dit viersterrenhotel ligt dichtbij een mooi strand en heeft voor zowel jong als oud allerlei activiteiten te bieden. Voor de kinderen is er een apart kinderbad, een speeltuin, een miniclub en twee geweldige mascottes die zo nu en dan de kinderen in de watten leggen door met hen te spelen. Terwijl de kinderen zich vermaken, hebben de ouderen ook een hoop te doen. Zo kent dit hotel twee zwembaden, een enorm waterpark en nog talloze andere activiteiten. In de omgeving van het hotel is er ook een hoop te beleven,  zoals winkeltjes en bars.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders