Ik zoek een Neckermann hotel in Cabo Verde

IBEROSTAR Club Boa Vista

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Cabo Verde: eilanden, eilanden en nog eens eilanden. En bij eilanden horen natuurlijk stranden. Cabo Verde staat bekend de talrijke eilanden en helderblauwe zeeën. Je kan gemakkelijk van het ene eiland naar het andere eiland gaan, gewoon per boot. Elk eiland heeft wel iets speciaals, maar een must see van de eilanden is en blijft Boa Vista.

Boa Vista, mooi uitzicht. Boa Vista wordt gekenmerkt door het bijzondere woestijnachtige landschap. Omdat Boa Vista het meest oostlijke eiland van Cabo Verde is, ligt dit eiland ook het dichtst bij de Afrikaanse kust, dit is ook zeker terug te zien in dit woestijnachtige zand. Een ieder die op Boa Vista geweest is, kan vertellen dat het uitzicht werkelijk adembenemend is. Het is dan ook niet voor niets dat Boa Vista vanuit het Portugees vertaald ‘mooi uitzicht’ betekent. Heerlijk genieten in Kaapverdië! Ontdek onze vakanties in Kaapverdië. Zonovergoten eilanden, prachtige natuur en zalige witte stranden. Boek nu een vakantie aan scherpe prijzen bij Neckermann.

(tip) Hotel IBEROSTAR Club Boa Vista in Boa Vista, Kaapverdië

Club Boa Vista, dat heb je verdiend. De schoonheid van Boa Vista heeft in de afgelopen decennia ongetwijfeld vele toeristen op slag verliefd gemaakt. Dit heeft ertoe geleid dat dit eiland een van de meest bezochte eilanden is van Cabo Verde, dat brengt uiteraard vele toeristische voorzieningen met zich mee. De vele hotels zijn hier een voorbeeld van. Het hotel met de meest unieke ligging is toch wel Club Boa Vista. Dit vijfsterrenresort ligt aan een ongerept parelwit strand met zicht op de prachtige turquoise zee. Naast het mooie uitzicht heeft Club Boa Vista nog meer te bieden, waar onder een infinity pool, een zoutwater zwembad, een wellnesscenter, de mogelijkheid om te paardrijden, te duiken en nog veel en veel meer.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders