Ik zoek een Neckermann hotel in Marokko

SENTIDO Kenzi Menara Palace

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Marokko, het land van verschillen. Het land dat je voor altijd bij zal blijven, het land waarin de geur van muntthee zich over de bergen strekt, vanaf de Straat van Gibraltar tot de Sahara en weer terug. Door de verschillende landschappen, leefstijlen en mensen die het land herbergt, raak je niet snel uitgekeken. Een mooi begin aan de ontdekking van dit land, is het bezoek aan dé toeristische trekpleister van Marokko: Marrakech.

Duizend en één nacht . Marrakech staat bekend om haar sprookjesachtige wijken en straten. Zodra je de oude ‘medina’ – de binnenstad – binnentreedt word je overspoeld door een wirwar van smalle straatjes, ambachtelijke goederen, kleurrijke lampen en tapijten, zelfs de voordeuren van de kleine huisjes trekken de aandacht van menig toerist.  Modern Marrakech. Naast de oude binnenstad kent Marrakech ook een nieuwe binnenstad. Hier vind je onder andere het wereldberoemde Jamaa al-Fna plein. Dit plein staat bekend om de souq (markt) en verschillende activiteiten die hier plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan slangenbezweerders, dansers, verhalenvertellers, acrobaten en muzikanten. Kortom: voor ieder wat wils.  All inclusive vakantie in Marokko: vertrek goedkoop dankzij Neckermann‎!

(tip) Hotel Sentido Kenzi Menara Palace in Marrakech Marokko

Verblijf in het Sentido Kenzi Menara Palace. Dit vijfsterrenhotel ligt op 4,5 kilometer afstand van het Jamaa al-Fna plein en staat bekend om de adembenemende architectuur ervan. Het hotel is gebouwd in een Moors-Arabische stijl en neemt je mee naar de achtste eeuwse Al-Andalus. De kamers, die eveneens in Arabische stijl ingericht zijn, zijn ideaal om in weg te dromen en met volle teugen te genieten van je rust. Daarnaast bieden de kamers fantastisch uitzicht op de Atlasgebergte.

Altijd wel wat te doen. Naast het prachtige verblijf dat dit hotel jou biedt, zijn er ook allerlei verschillende activiteiten die ondernomen kunnen worden. Zo telt het hotel twee zwembaden, een wellnesscenter, twee tenniscourts en een fitnessruimte. Daarnaast kun je in de buurt van het hotel paardrijden of golfen. Er is dus genoeg te doen gedurende jouw verblijf in dit prachtige hotel. Voor meer informatie over het hotel, de prijzen met mooie kortingen en foto’s kun je terecht bij Neckermann.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders