Ik zoek een Neckermann hotel in Lanzarote

SENTIDO AEQUORA Lanzarote

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Lanzarote, pure geologie. Lanzarote is het meest oostelijke eiland van de Canarische eilanden en staat bekend om het grote aanbod aan verschillende landschappen. Diepzeelandschappen, blauwe zeeën, maanlandschappen, palmboomlandschappen en droge landschappen. Niets is te gek voor woorden op dit eiland. Een eiland van contrasten en waar de mens een is met de natuur. Een wandeling op dit mooie eiland kan je thuis laten vergeten. Dit eiland heeft een enorme visuele impact op een ieder die hier komt.

Puerto del Carmen, het oude vissersdorpje. Puerto del Carmen is in de laatste tientallen jaren gegroeid van een klein vissersdorpje tot een waar toeristenoord. In het oude del van Puerto del Carmen is de oorsprong van Puerto del Carmen nog te zien, dit is dan ook een bezoekje waard. In het nieuwe deel van Puerto del Carmen liggen tientallen hotels, winkels, restaurants en andere toeristische accommodaties. Lanzarote: parel van de Canarische eilanden. Hier vind je zandstranden, kraterlandschappen en cactustuinen. Het ideale decor voor een droomvakantie met Laagsteprijsgarantie via Neckermann.

(tip) Hotel SENTIDO AEQUORA in Puerto del Carmen Lanzarote

Breng je droomvakantie tot leven in Lanzarote Suites Aequora. Dit viersterrenhotel is in een moderne en hippe stijl ingericht. Het hotel ligt 200 kilometer van het strand van Los Pocillos vandaan en 2 kilometer verderop ligt het centrum van Puerto del Carmen. Degene die Puerto del Carmen bezoekt, moet uiteraard ook naar het natuurpark van Timanfaya geweest zijn. Dit is een nationaal park waar prachtig maanlandschap te zien is dat het resultaat geweest is van een vulkaanuitbarsting in 1730. Het uitzicht zal je ongetwijfeld versteld laten staan. Ook dit park is niet ver bij het hotel vandaan. Uiteraard is er in het hotel ook veel te doen, zo kent het hotel verschillende zwembaden, een wellnesscenter, bars en nog veel meer. Er is geen twijfel over mogelijk dat je zult genieten van je verblijf in Lanzarote Suites Aequora.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders