Ik zoek een Sunjets hotel in Egypte

jar daz el madina

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Zo combineer je cultuur en ontspanning tijdens je vakantie in Egypte. Egypte is hét land om cultuur te combineren met een ontspanning. Het eeuwenoude verleden is wat veel toeristen naar het land trekt. En omdat het ook nog eens te combineren is met een heerlijk verblijf in een van de badplaatsen, trekken mensen er de laatste jaren massaal op uit om hier hun vakantie te vieren. Badplaats Hurghada, hoofdstad Caïro, cultureel Luxor en duiklocatie Marsa Alam zijn de meest populaire bestemmingen voor een Sunjets vakantie naar Egypte.

Bezoek de piramides en farao’s van Egypte. Egypte is natuurlijk het land van de farao’s, en je zou gek zijn als je tijdens je reis geen bezoek brengt aan de piramides. Gelukkig kun je kiezen uit heel veel excursies om een dagje terug te gaan in de tijd en meer te weten te komen over het verleden. Maar het land heeft nog veel meer te bieden. Je kunt tijdens je vakantie het Egyptische binnenland ontdekken, rijden op een kameel of de onderwaterwereld van de Rode Zee ontdekken tijdens een snorkel- of duikavontuur.

(tip) Hotel Jaz Dar El Madina in Marsa Alam

Een aanrader in Marsa Alam: Jaz Dar El Madina. Een heerlijke all inclusive accommodatie in Marsa Alam is het hotel Jaz Dar El Madina. Dit verblijf bevindt zich dichtbij de baai Madinat Coraya. Een romantische plek om even te ontsnappen uit de drukte, en te genieten van elkaars gezelschap. Het hotel heeft verschillende pluspunten zoals een privéstrand, inbegrepen toegang tot het naastgelegen aquapark en een goede locatie vlakbij marktkraampjes. En de kinderen kunnen zich vermaken in het glijbanenpark. Deze 4-sterren accommodatie heeft een interessant goede prijs en is vaak ook nog eens met vroegboekkorting te reserveren. Boek daarom op tijd via Sunjets en betaal de beste prijs voor dit hotel.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders