Ik zoek een Sunweb hotel in Egypte

Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Egypte is een uiterst populaire vakantiebestemming omdat ze alles in huis heeft om een zeer veelzijdige vakantie te garanderen. In eerste instantie staat Egypte er uiteraard om bekend op cultureel vlak bijzonder indrukwekkend te zijn. De piramides, de Sfinx en tal van andere bezienswaardigheden lokken ieder jaar opnieuw heel wat toeristen naar dit zonnige vakantieland. Wil je tijdens je vakantie gewoon graag heerlijk genieten aan het zwembad van je resort onder een nagenoeg altijd aanwezige, stralende zon? Ook in dat geval is een vakantie boeken naar het prachtige vakantieland Egypte een absolute aanrader. Welk type vakantie je ook wil boeken, Egypte biedt het je allemaal! Reisorganisatie Sunweb biedt je alvast de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim aanbod aan prachtige en betaalbare hotels in Egypte!

(tip) Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn in El Gouna Egypte

Tijdens je vakantie in Egypte is het een aanrader om een verblijf te boeken in het prachtige Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn. In principe betreft het hier twee hotels die naast elkaar zijn gelegen en die onderling met elkaar verbonden zijn. Gasten die er verblijven kunnen van de faciliteiten van beide hotels gebruikmaken.  Verblijven in één van deze hotels zorgt er voor dat je de beschikking krijgt over drie openluchtzwembaden welke telkens beschikken over een kindergedeelte. Eén van deze zwembaden is uitgerust met twee waterglijbanen. Sowieso is verblijven in het Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn niet uitsluitend een aanrader voor volwassenen, want ook aan de kinderen is veelvuldig gedacht. Zo beschikt dit hotel over een miniclub met Nederlandstalige begeleiding. De kamers die deel uitmaken van het Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn zijn allen zeer comfortabel ingericht waarvan het merendeel recent ook werd gerenoveerd. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw vakantie tot een waar succes te maken. Gezinnen die met hun kinderen op vakantie gaan naar Egypte kunnen logeren in de ruime familiekamers.

Ben je niet van plan om je vakantie in Egypte uitsluitend al relaxend aan het strand door te brengen? Ook in dat geval hebben deze Sunweb accommodaties voor jou heel wat moois in petto. Het hotel biedt haar gasten immers een ruime waaier aan, aan sport- en animatiemogelijkheden. Wil je toch liever even een dagje gewoon aan het stand vertoeven? Een gratis shuttleservice brengt je in een mum van tijd naar het nabijgelegen privéstrand. Het centrum van El Gouna bevindt zich tot slot op een afstand van zo’n 200 meter. Heel wat gezellige terrasjes evenals leuke winkeltjes zijn op deze manier op wandelafstand van het hotel terug te vinden.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders