Ik zoek een Neckermann hotel in Mallorca

iberostar playa de palma

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Wegdromen aan de kust van Mallorca? Mallorca is een van de meest fascinerende eilanden in de Middellandse Zee en een eiland is uiteraard geen eiland als het niet omringd is door zee, zee en nog eens zee. Mallorca kent de meest adembenemende stranden van de wereld. Met haar helderblauwe zee en parelwitte stranden staat dit Spaanse eiland hoog op verlanglijsten van vele vakantiegangers. Ben jij klaar om jouw hart en ziel weg te geven aan de prachtige uitzichten die Mallorca jou te bieden heeft? Dan gaat er niets boven een hotel dat dichtbij de kust gelegen is en tegelijkertijd niet ver van de hoofdstad verwijderd is. Jouw vakantie naar Mallorca boeken doe je bij Neckermann.be. Boek nu een reis naar Mallorca tegen de laagste prijs.

(tip) hotel Iberostar Playa de Palma, Mallorca

Er gaat niets boven een betrouwbaar hotel dat van tevoren alles voor je geregeld heeft. Check in en het is genieten geblazen. Neckermann biedt daarom een subliem vijfsterrenhotel aan dat gewild is omwille van de centrale ligging ervan. Iberostar ligt direct aan het strand van Playa de Palma. Daarnaast is dit hotel omringd door verschillende restaurants en winkels en staat er op loopafstand een bushalte waar vanuit je gemakkelijk naar andere delen van dit eiland kunt reizen.

Eén hotel, tientallen mogelijkheden. Idealer kan het bijna niet, nietwaar? In dit geval kan het wel degelijk idealer. Iberostar biedt namelijk de keuze uit verschillende kamers. Wil je een suite, een gerenoveerde kamer of een familiekamer? Wil je uitzicht hebben op de zee of op het zwembad? Ben je in voor zwemmen met een bonusje? In dat geval is er op het dakterras op de achtste verdieping een infinity pool met een onvoorstelbaar mooi uitzicht over Playa de Palma. Voor de actievelingen onder ons worden er onder andere sportactiviteiten verzorgd door ‘Fit&Fun’. Had je iets minder spannend in gedachten? In dat geval kun je gebruikmaken van wellnesscenter Spa Sensations. Er is in ieder geval geen twijfel over mogelijk dat Iberostar genoeg voorzieningen biedt om deze vakantie tot de vakantie van je leven te maken.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders