Ik zoek een Neckermann hotel in Turkije

SENTIDO Perissia managed by PALOMA

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Genieten, gewoon op z’n Turks. Zon, zee, strand. Als Turkije in drie woorden beschreven zou moeten worden, zouden die drie woorden ongetwijfeld gebruikt worden. Turkije is een land van geschiedenis en toekomst. Een land waarvan de cultuur sterk naar voren komt en tegelijkertijd vooruitgang in ontwikkeling boekt. De rijke geschiedenis van de Ottomanen zorgt ervoor dat iedere cultuurliefhebber weg zal zwijmelen. Terwijl het warme weer en de stranden ervoor zorgen dat de zonliefhebbers spontaan verliefd worden op het land. Dit heeft er dan ook toe geleid dat Turkije de laatste jaren sterk gestegen is in de ranglijst van de meest bezochte vakantiebestemmingen.

Side, oh stad van de badplaatsen en oude haven. Side is een oude stad aan de zuidkust van Turkije. Door de rijke geschiedenis van deze oude havenstad is dit een van de aantrekkelijkste steden van Turkije. De oude binnenstad bestaat uit ruïnes die zijn overgebleven van het Romeinse Rijk, elk erfstuk uit de geschiedenis heeft zo zijn verhaal. Dit maakt het culturele deel van Side des te interessanter. Naast het oude gedeelte kent Side een kustzijde met adembenemende stranden, restaurants en andere bezienswaardigheden. Hier kunt u wandelen, eten, zwemmen, zonnebaden et cetera. In dit gedeelte van de stad zijn dan ook veel toeristen te vinden.  All inclusive Turkije: vertrek goedkoop dankzij Neckermann! Voordelige vakanties naar Turkije. Ontdek onze laagste prijsgarantie!

(tip) Hotel SENTIDO Perissia managed by PALOMA in Sidé Turkije

En de Zoover Silver Award van 2015 gaat uit naar… Hotel Perissia.  Dit vijfsterrenhotel maakt deel uit van de Paloma-keten en is een waar vakantieoord voor toeristen die Side bezoeken. Het luxe hotel ligt aan het strand en heeft daarnaast uitzicht op het prachtige centrum van Side. In het centrum kun je eindeloos shoppen, eten en drinken en wandelen. Dit centrum is wandelend bereikbaard vanuit het hotel, idealer kan het dus niet.

Voor ieder wat wils. Het hotel kent verschillende activiteiten, zo zijn er hamams, zwembaden, tuinen, fitnessruimten, speelplaatsen voor kinderen en wellnesscentra. Op deze manier voelen zowel jong als oud zich binnen een mum van tijd thuis in het hotel. Boek deze mooie reis bij Neckermann.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders