Ik zoek een Neckermann hotel in Tenerife

jacaranda

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Tenerife, het land van eeuwige lente. Door het gunstige weer in Tenerife trekt dit Canarische eiland jaarlijks een enorm aantal toeristen aan. Doordat de winters niet streng zijn en de zomers niet te warm zijn, wordt dit eiland ook wel eens het eiland van eeuwige lente genoemd. Dit eiland is dus ideaal om op elk gewenst moment in het jaar te bezoeken. Doordat Tenerife een eiland is van vulkanische oorsprong, is het landschap des te specialer. Als je weg bent van een wandeling, is dit eiland ideaal. Het kent veel verschillende wandelroutes die je zowel begeleid als in je eentje kunt doen. Ben je wat avontuurlijker ingesteld, dan is het mogelijk om vanuit verschillende plekken met een bootje te vertrekken om onder begeleiding dolfijnen en walvissen te bewonderen.

Costa Adeje, het toeristenparadijs. Costa Adeje is een van de nieuwste toeristenoorden van het eiland. Als je tot rust wilt komen en lekker verwend wilt worden, ben je op Costa Adeje aan het juiste adres. Doordat deze wijk speciaal gericht is op de toeristen die Tenerife bezoeken, biedt deze toeristenwijk allerlei mogelijkheden. Ontdek onze vakanties in Tenerife. Schitterende natuur, prachtige stranden. Profiteer van onze uitstekende service en scherpe prijzen. Vakantie Tenerife: Laagsteprijsgarantie Neckermann

(tip) Hotel Jacaranda in Costa Adeje Tenerife

Voel je thuis in hotel Jacaranda. Wil je je thuis voelen, maar toch ver weg van huis zijn? Dan zit je bij hotel Jacaranda meer dan goed. Met dit luxe en comfortabele viersterrenhotel krijg je ongetwijfeld waar voor je geld. De ligging van dit hotel is centraal, hierdoor zijn allerlei voorzieningen buiten het hotel makkelijk bereikbaar. Aan de andere kant ligt het Fañabé-strand slechts een halve kilometer bij het hotel vandaan. Gaan er ook kinderen mee op reis? Kindvriendelijker kan het bijna niet. Voor kinderen zijn er onder andere twee kinderbaden waar jij als ouder vanuit jouw ligbed een oogje in het zeil kunt houden, een speeltuin, een miniclub en nog veel meer.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders