Ik zoek een Sunweb hotel in Tenerife

Aparthotel Granada Park tenerife

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Tenerife is een uitnodigende en zonnige vakantiebestemming waar je in principe gedurende het hele jaar kan vertoeven. Tijdens een vakantie op het mooie eiland Tenerife kan je er voor kiezen om gewoon lekker te ontspannen aan het strand, maar daarnaast kan je ook één van de vele watersporten beoefenen. Wil je graag even weg van de kust? Dan is een bezoekje brengen aan de Teide vulkaan slechts één van de vele andere uitstappen die het overwegen meer dan waard is. Tenerife is bovendien een uitermate populaire vakantiebestemming wat er voor heeft gezorgd dat er op vandaag een bijzonder uitgebreide en veelzijdige toeristische infrastructuur is terug te vinden. Reisorganisatie Sunweb maakt het voor jou alvast mogelijk om het absolute neusje van de zalm van hotels in het prachtige Tenerife te boeken.

(tip) Aparthotel Granada Park in Playa de las Americas Tenerife

Het Aparthotel Granada Park is opgebouwd uit gekleurde appartementen waarvan de meeste zich rond het ruime zwembad bevinden. Het eerste wat je aan het Aparthotel Granada Park ongetwijfeld opvalt is de moderne architectuur die wordt gecombineerd met een opvallend authentiek sfeertje. Deze sublieme combinatie zorgt voor een erg aangename en gezellige sfeer waar je, je als reiziger meteen helemaal goed bij voelt. Daarnaast staat het Aparthotel Granada Park bekend om haar uitstekende service en heeft ze een rustige ligging wat ze ideaal maakt voor een rustgevende vakantie. Ben jij een echte liefhebber van de golfsport? Dan is een verblijf in deze accommodatie al helemaal aan te raden! Naast het complex bevindt zich immers de ‘Las Americas’ golf. Heb je het niet zozeer begrepen op deze elitesport en wil je liever naar het strand? Dat kan twee keer per dag met de shuttlebus!

Binnen het complex van het Aparthotel Granada Park zijn verschillende zeer interessante faciliteiten terug te vinden waarmee je, je tijdens je vakantie ongetwijfeld zal vermaken. Zo zijn er twee zwembaden aanwezig evenals een apart kinderbad en een minigolfbaan. Bovendien zijn alle appartementen steevast uitgerust met een balkon of terras welke uitkijkt op het zwembad of op de landschappen van het prachtige zuiden van Tenerife. Wil je graag tijdens je vakantie de euro’s laten rollen in één van de plaatselijke winkels? In dat geval is een uitstapje maken naar het centrum van Los Cristianos, Playa de las Americas of Costa Adeje ongetwijfeld een aanrader.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders