Ik zoek een Corendon hotel in Mallorca

Garden Holiday Village mallorca

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Mallorca is een heerlijke vakantiebestemming die veel reizigers letterlijk aanzien als een stukje paradijs op Aarde. Een vakantie boeken op het Spaanse eiland Mallorca staat dan ook steeds opnieuw in het teken van ontspanning. Je kan hier heerlijk vertoeven aan één van de vele, prachtige stranden die het eiland rijk is en daarenboven is het mogelijk om de meest leuke watersporten te beoefenen. Of je nu graag gewoon even lekker ronddobbert op het water op zoek naar idyllische strandjes of je van plan bent om de geheimen van de waterski bloot te leggen, het is allemaal mogelijk op dit uitnodigende en gastvrije eiland!

Wil je tijdens je vakantie op Mallorca eerder een beetje plaatselijke cultuur ontdekken? In dat geval heeft de hoofdstad Palma de Mallorca je heel wat moois te bieden. De prachtige kathedraal en de uitnodigende haven zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden en locaties die je hier absoluut gezien moet hebben. Ben je van plan om een vakantie naar het zonnige, Spaanse eiland Mallorca te boeken? In dat geval doe je er goed aan om een blik te werpen op het assortiment van Corendon. Corendon biedt je namelijk een zeer ruime keuze aan op vlak van hotels en andere accommodaties op Mallorca en dat tegen een zeer interessante prijs!

(tip) Hotel Garden Holiday Village in Alcudia Mallorca

Een absolute aanrader uit het aanbod aan hotels op Mallorca van Corendon is het Hotel Garden Holiday Village. Dit prachtige hotel was eerder winnaar van de ‘Hotel of the year Award’ en is gelegen op een gunstige locatie vlakbij niet alleen het strand, maar ook nabij het centrum van Alcudia. Het Hotel Garden Holiday Village beschikt bovendien over een gloednieuwe Beach Club en is uitsluitend geschikt voor reizigers die de leeftijd van minimum 16 jaar hebben bereikt. Op deze manier is een rustgevende vakantie absoluut gegarandeerd!

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders