Ik zoek een Sunweb hotel in Griekenland

hotel vasia ormos kreta

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Er zijn heel veel goede redenen op te noemen waarom een vakantie doorbrengen in Griekenland een aanrader is. De culturele schatten van Athene ontdekken of eilandhoppen tussen de verschillende Griekse pareltjes zijn slechts twee redenen die aan de basis kunnen liggen van jouw verblijf in dit uitnodigende en gastvrije vakantieland. Een andere reden gaat schuil in het heerlijke klimaat welke zorgt voor een haast unieke mix van ontspanning en cultuur. Sta bovendien niet alleen stil bij de prachtige kuststreek van Griekenland, maar ontdek ook zeker het binnenland waar je letterlijk van de ene verbazing in de andere zal vallen. Reisorganisatie Sunweb biedt haar reizigers in ieder geval de mogelijkheid om precies die accommodatie onder de Griekse zon te boeken waar jij naar op zoek bent!

(tip) Hotel Vasia Ormos in Agios Nikolaos Kreta Griekenland

De accommodatie Hotel Vasia Ormos vinden we terug in de prachtige baai Ormos, gelegen nabij het plaatsje Agios Nikolaos op het Griekse eiland Kreta. Vanaf de eerste aanblik wordt het meteen duidelijk dat dit hotel haar gasten heel wat moois te bieden heeft. Zo beschikt ze over een uitmuntende ligging aan een kiezelstrand en is ze uitgerust met heel wat winkeltjes en restaurantjes. Vanaf de site van het Sunweb hotel beschik je als gast verder steevast over uitmuntende vergezichten over de baai wat je vakantie meteen meer dan geslaagd maakt. Het Hotel Vasia Ormos bevindt zich op een afstand van anderhalve kilometer van het gezellige centrum van Agios Nikolaos.

Het zwembad van het hotel bevindt zich te midden van allemaal bomen. Hier ben je aan het juiste adres voor een verfrissende duik evenals een verkwikkend koel drankje aan de poolbar. Tijdens de zomermaanden (juli en augustus) worden hier verschillende activiteiten georganiseerd waar zowel jong als oud aan kunnen deelnemen. Wil je met andere woorden even rustig vertoeven en genieten aan het strand afwisselen met een beetje meer actieve bezigheden? Dan is dat geen enkel probleem! Het Hotel Vasia Ormos werd tot slot gedurende de winter van 2015/2016 volledig gerenoveerd. Deze renovatie heeft gezorgd voor een frisse evenals lichte inrichting van niet alleen de kamers, maar ook van de lobby evenals het restaurant. Vertoef tijdens je vakantie in dit uitnodigende hotel ga dan ook zeker en vast eens aan de sublieme buitenbar zitten van waaruit je over een prachtig uitzicht beschikt over de prachtige baai.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders