Ik zoek een Sunjets hotel op de Kaapverdische Eilanden

melia tortuga beach kaapverdie

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Word ook helemaal ontspannen met een strandvakantie naar de Kaapverdische Eilanden. Na weer maanden gewerkt te hebben, is het tijd voor een heerlijke vakantie naar de zon op een mooi eiland. Heb je wel eens gedacht aan de Kaapverdische Eilanden? Deze eilandengroep bestaat uit 10 verschillende eiland en liggen in de Atlantische Oceaan bij de westkust van Afrika. Dit is slechts 5 uur vliegen vanuit Brussel. De bevolking staat bekend om hun gastvrijheid en relaxte houding. Neem deze houding over voor een ontspannen vakantie in de zon.

Hoe één van de Kaapverdische Eilanden kiezen?  Voor jouw strandvakantie heb je de keuze uit de eilanden Boa Vista, Maio, São Vicente, Brava, São Nicolau, Fogo, Sal, Santa Luzia en Santa Antão. Deze hebben allemaal hun eigen charmes, zoals Portugese invloeden, groene natuurgebieden, vulkanisch landschap en meer. Wat de bestemmingen gemeen hebben zijn de witte stranden, de mooiste resorts en het heerlijke weer. Naar welk eiland je ook vertrekt, overal kun je snorkelen of duiken om de Atlantische onderwaterwereld te verkennen. Wil je graag je duikbrevet halen? Er zijn diverse duikscholen te vinden waar je voor een goede prijs binnen no-time leert duiken.

(tip) Hotel Meliá Tortuga Beach Resort & Spa op Sal Cabo Verde

Hotel voor jouw vakantie op het Kaapverdische Sal? Het populairste eiland is Sal en als jij jouw vakantie hier wilt doorbrengen, is dit de ultieme hoteltip van Sunjets. Boek een verblijf bij het Meliá Tortuga Beach Resort & Spa. Dit is een van de beste accommodatie van het eiland, en het ligt ook nog eens direct aan het strand. Wat kun je verwachten van het hotel? Uitstekend personeel, smaakvolle maaltijden, ruime kamers en nog veel meer.  

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders