Ik zoek een Sunweb hotel in Spanje

Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort

TIP! – Bekijk ook het last minute aanbod bij deze aanbieders

Spanje mag zich met recht en rede één van de meest populaire vakantielanden van Europa en misschien zelfs van de wereld noemen. Iedere zomer opnieuw vertoeven grote groepen toeristen aan de populaire Costa’s terwijl men tijdens de winter de wonderbaarlijke pracht van de Pyreneeën gaat ontdekken. Een vakantie boeken naar Spanje betekent in ieder geval genieten van het goede, Spaanse leven en dat onder het genot van een lekker glaasje cava en een heerlijk bordje tapas. Heb je dus nog geen locatie gevonden voor je volgende vakantie? Dan is een vakantie boeken in het prachtige Spanje ongetwijfeld een aanrader! Ook een vakantie boeken naar Spanje? Neem dan beslist eens een kijkje in het indrukwekkende aanbod aan vakanties naar Spanje bij Sunweb!

(tip) Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort in Punta Umbria Costa de la Luz Spanje

Wie houdt van rust dient er absoluut eens voor te kiezen om een verblijf te boeken in het Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort. Dit uitnodigende Sunweb hotel welke zich net buiten het vissersdorpje Punta Umbria bevindt maakt deel uit van de Barcelo keten. Het gebouw is opgetrokken in een Andalusische stijl waarbij de kamers verspreid zijn terug te vinden over drie verschillende gebouwen. Alle kamers worden gekenmerkt door een moderne inrichting en de accommodatie ligt meteen aan het strand. Snel in de morgen voor het ontbijt even op het strand vertoeven of een zwempje doen? Het is perfect mogelijk!

Je hoeft je als gast van het Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort absoluut niet buiten het resort te begeven om je te vermaken, in tegendeel. Dit hotel beschikt dan ook over een mooi zwembad en daarnaast valt er heel wat te beleven voor zowel jong als oud. Bij het strand vindt je verder heel wat mogelijkheden om te watersporten waardoor ook de meer actieve reiziger hier beslist aan zijn of haar trekken komt. Wil je na het beoefenen van je favoriete watersport nog even lekker relaxen? Dat kan in de aanwezige spa! Heb je een vakantie geboekt samen met je kinderen? Dan zal het je goed doen om te weten dat er een animatieteam aanwezig is. Dit is een subliem hotel om een onvergetelijke vakantie in Spanje te beleven!

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders