Je recherche un hôtel Sunweb en Espagne

ASTUCE ! – Consultez également les offres last minute de ces fournisseurs

L’Espagne peut à juste titre se targuer d’être l’un des pays de vacances les plus populaires en Europe et peut-être même dans le monde. Chaque été, de grands groupes de touristes séjournent sur la Costa populaire tout en découvrant la merveilleuse beauté des Pyrénées pendant l’hiver. Réserver des vacances en Espagne, c’est profiter de la bonne vie espagnole tout en dégustant un bon verre de cava et une délicieuse assiette de tapas. Vous n’avez donc pas encore trouvé un lieu pour vos prochaines vacances ? Alors réserver des vacances dans la belle Espagne est sans aucun doute un must ! Réservez aussi des vacances en Espagne ? Alors n’hésitez pas à jeter un coup d’œil à l’impressionnante gamme de vacances en Espagne chez Sunweb !

(astuce) Hôtel Barceló Punta Umbría Beach Resort à Punta Umbria Costa de la Luz Espagne

Wie houdt van rust dient er absoluut eens voor te kiezen om een verblijf te boeken in het Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort. Dit uitnodigende Sunweb hotel welke zich net buiten het vissersdorpje Punta Umbria bevindt maakt deel uit van de Barcelo keten. Het gebouw is opgetrokken in een Andalusische stijl waarbij de kamers verspreid zijn terug te vinden over drie verschillende gebouwen. Alle kamers worden gekenmerkt door een moderne inrichting en de accommodatie ligt meteen aan het strand. Snel in de morgen voor het ontbijt even op het strand vertoeven of een zwempje doen? Het is perfect mogelijk!

Je hoeft je als gast van het Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort absoluut niet buiten het resort te begeven om je te vermaken, in tegendeel. Dit hotel beschikt dan ook over een mooi zwembad en daarnaast valt er heel wat te beleven voor zowel jong als oud. Bij het strand vindt je verder heel wat mogelijkheden om te watersporten waardoor ook de meer actieve reiziger hier beslist aan zijn of haar trekken komt. Wil je na het beoefenen van je favoriete watersport nog even lekker relaxen? Dat kan in de aanwezige spa! Heb je een vakantie geboekt samen met je kinderen? Dan zal het je goed doen om te weten dat er een animatieteam aanwezig is. Dit is een subliem hotel om een onvergetelijke vakantie in Spanje te beleven!

Attends, tu passes à côté des offres ! Compare avant de partir..

Comparer, c'est économiser ! Voir tous les fournisseurs